+31 182 623 100

Nieuws over ro-ad

vacature adviseur arbeid & Gezondheid

10 april 2018

Voor de versterking van ons team adviseurs Arbeid & Gezondheid zijn wij op zoek naar een geregistreerde en gecertificeerde Arbeidsdeskundige. 

Staat een vitale en gezonde leefstijl voor jezelf en anderen bij jou hoog in het vaandel? Krijg jij energie van het trainen, coachen én begeleiden van medewerkers zodat verzuim voorkomen kan worden of wil jij mensen helpen in hun re-integratietraject? Weet jij exact wat er staat omschreven in de Wet verbetering Poortwachter én wil jij werken in een hecht en enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Adviseur Arbeid & Gezondheid ben jij de schakel tussen de werkgever, de medewerker(s) en de veranderingen in de sociale wetgeving. Bij elk vraagstuk ben jij op de hoogte van de laatste wetgeving en vertaal je deze naar de praktijk. Als sparringpartner en adviseur begeleid je het re-integratieproces op een praktische en persoonlijke manier. Daarnaast voer je als arbeidsdeskundige onderzoeken uit voor verschillende klanten.

Bekijk de volledige vacature.

vacature ADVISEUR ARBEID & GEZONDHEID

Voor versterking van ons team adviseurs Arbeid & Gezondheid zijn wij op zoek naar een geregistreerde en gecertificeerde Arbeidsdeskundige.

Lees meer

Nieuwe website ro-ad online

We zijn 'live'! Met trots presenteren we vandaag onze nieuwe Ro-Ad Arbodienstverlening website met een uitgebreid overzicht van onze diensten.

Lees meer

op Handelsmissie naar Italië

Verpleegkundig specialist Marijke Roseboom is mee geweest op handelsmissie naar Italië. Hier heeft zij gesproken met verschillende ondernemers uit Nederland en bedrijven bezocht in Italië.

Lees meer

© 2018 Ro-Ad Arbodienstverlening | Algemene voorwaarden | Privacyregeling | Klachtenregeling